Vanavond start in Litouwen de eerste van vier voorrondes voor de selectie van de dertiende Litouwse kandidaat op het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan. Een gelijke combinatie van televoting en vakjury zal drie kandidaten naar de finale sturen van zaterdag 3 maart. Tijdens die finale zal het finaleveld herleid worden naar drie voor de superfinale. In die superfinale zullen de juryleden bepalen wie Litouwen zal vertegenwoordigen in Bakoe.

 

Eerste voorronde Litouwen
1. The Independent – Baby
2. Kamile Kielaite – Try
3. Multiks – Star
4. Valdas Maksvytis – Dar laiko yra
5. Chill out, have no doubt – Until the end
6. The Artrace – Fly LT
7. Indigo – Sugrizk
8. Laisva – Nutolk
9. Beissoul – Why
 
De uitzending start om 20:00 onze tijd en is hier te volgen. Liepa Rimkeviciene en Darius Uzkuraitis presenteren de Litouwse nationale selectie. Het programma is wel vooraf opgenomen. De resultaten zullen zo ook gewoon op het scherm verschijnen aan het einde. Litouwen zit in de tweede halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws