De kandidaat voor Slovenië is dit jaar Eva Boto geworden. Zij won de superfinale van het duo Nika & Eva Prusnik. Het nummer dat ze zal brengen in Bakoe heet ‘Verjamem’. Het nummer van de andere finalist in de superfinale was ‘Konichiwa’. Eerder in de show werd beslist dat voor Eva Boto de songs ‘A si sanjal me’ en ‘Run’ afvielen en voor het duo ‘Love Hurts’ en ‘Malo sreče’ Slovenië is één van de deelnemers van de tweede halve finale van donderdag 24 mei. Slovenië begin al begin oktober met de zoektocht naar de kandidaat voor Bakoe.

Uitslag superfinale ‘Misija EMA 2012’
1. Eva Boto – Verjamem (28.385 stemmen)
2. Eva & Nika Prusnik – Konichiwa (12.884 stemmen)

Vroegtijdig uitgeschakeld

Eva Boto – A si sanjal me
Eva Boto – Run
Nika & Eva Prusnik – Love Hurts
Nika & Eva Prusnik – Malo sreče


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws