De groep Freeman & Uusi Fantasia hebben vanavond de laatste ronde voor de finale van ‘Uuden Musiikin Kilpailu’ moeten verlaten. Die groep en Kaisa Vala zaten niet bij de eerste vijf van de televoters, maar de vakjury koos alsnog voor Kaisa Vala, waardoor Freeman & Uusi Fantasia de Finse selectie vlak voor de finale moet verlaten met ‘Noitanainen’. Morgen is er vanaf 20:00 onze tijd de finale van ‘Uuden Musiikin Kilpailu’. Finland staat in de eerste halve finale van dinsdag 22 mei.
Naar finale ‘Uuden Musiikin Kilpailu’
Iconcrash – We Are The Night
Kaisa Vala – Habits Of Human Beings
Mica Ikonen – Antaa Mennä
Pernilla Karlsson – När Jag Blundar
Stig – Laululeija
Ville Eetvartti – Lasikaupunki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws