Vanmiddag om 16:00 onze tijd stelt de Ierse omroep RTÉ de vijf nummers voor die meedoen aan ‘Eurosnog 2012’ in ‘The Late Late Show’ op vrijdag 24 februari. Wie die nummers zal zingen en wat de titels zijn, zijn sinds kort bekend en zoals geweten zit daar ook Jedward (Ierland 2011) bij. Ook Donna McCaul, die in 2005 deelnam voor het land zit bij de selectie. De songs worden voorgestelt in het radioprogramma ‘Mooney’ en is hier te volgen en nadien terug te beluisteren.
Finalisten ‘Eurosong 2012’
1. Celtic Whisper ft. Maria McCool – Mistaken
2. Donna McCaul – Mercy
3. Andrew Mann – Here I Am
4. Una Gibney & David Shannon – Language of Love
5. Jedward – Waterline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws