Twee inzendingen van Melodifestivalen 2012, die van Lisa Miskovsky en Charlotte Perrelli, die won in 1999 voor Zweden en ook nog eens deelnam in 2008 voor het land, hebben een tijdje op het internet gestaan. Zowel ‘Why Start A Fire?’ van Miskovsky en ‘The Girl’ van Perrelli zijn niet volledig gelekt, maar wel in een snippet van een minuutje, maar toch is er niet duidelijk hoe de liedjes online zijn gekomen. Voorlopig is nog onbekend of dat er diskwalificatie aan zit te komen voor één van hen.

[UPDATE 23/02, 8:45] Beiden inzendingen worden niet gediskwalificeerd. SVT zegt dat de beiden teams achter de songs niet verantwoordelijk zijn voor de lek van de nummers. Ook was er even heibel omdat ‘Euphoria’ van Loreen in een Spaans promotiefilmpje opdook voor ‘Gossip Girl’, maar ook zij zal niet worden gediskwalificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws