Tijdens een speciale voorstellingshow in Macedonië is zojuist het nummer van Kaliopi voorgesteld. ‘Crno i Belo’ is de naam van het nummer, maar dat was al langer bekend. Kaliopi werd intern gekozen door MKRTV om naar het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan te gaan. In Azerbeidzjan zal Macedonië er voor de twaalfde keer bijzijn. ‘Crno i Belo’ betekend in het Nederlands ‘Zwart en Wit’. Macedonië komt uit in de tweede halve finale van donderdag 24 mei. Kaliopi nam al eens deel in 1996 voor Macedonië.

De 90-minuten durende voorstellingshow van de Macedonische kandidaat Kaliopi, met aan het einde het nummer ‘Crno i Belo’ valt hier opnieuw te bekijken. Het nummer begint traag en gaat dan naar een soort van rock.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws