Normaal zou men volgende week pas de Israëlische inzending van de groep Izabo vrijgeven, maar vandaag is het nummer perongeluk al online gezet via YouTube. ‘Het nummer dat online staat is inderdaad onze Songfestivalinzending, maar het is nog maar een demoversie.’ zegt één van de groepsleden. ‘Time’ is een nummer dat vooral in het Engels zal worden gezongen, met af en toe een stukje Hebreeuws erbij. Binnenkort, waarschijnlijk op 1 of 2 maart zal men een definitieve versie vrijgeven. Het nummer dat nu online staat, zal men niet meer offline halen.
Vorig jaar mocht Dana International haar land Israël vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf. In 1998 won zij al eens het Songfestival met ‘Diva’. In 2011 zong ze ‘Ding Dong’, maar moest ze eerst door de halve finales geraken. Dat doel haalde ze niet; want ze eindigde op een vijftiende plaats. Ze kreeg in totaal 38 punten, waarvan twee maal zeven punten van Frankrijk en Macedonië het hoogste was. Ons land gaf de voormalige winnares slechts twee punten.
Voor de inzending van Izabo te beluisteren, klik op ‘Lees meer’. Israël start in de eerste halve finael van dinsdag 22 mei, waar ook ons land zal aan deelnemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws