Katja Petri heeft ‘Unser Star für Baku’ moeten verlaten. In de totale reeks zal zij op de vijfde plaats eindigen. Zij kreeg vanavond de minste stemmen van de kijkers van Das Erste. Petri maakt dus daarmee ook geen kans meer op de finale van ‘Unser Star für Baku’en eveneens ook niet op de finale van het Eurovisie Songfestival, waar Duitsland rechtstreeks mag in starten. Vanavond won Roman Lob (opnieuw) de televoting en kreeg de meeste stemmen van de kijker.
   
Einduitslag kwartfinale ‘Unser Star für Baku’
1. Roman Lob
2. Yana Gercke
3. Ornella de Santis
4. Shelly Phillips
5. Uitgeschakeld Katja Petri
Het was wel de spannende ronde van diegene die er al geweest zijn, want op het einde stonden de laatste twee volledig gelijk qua procenten. Volgende week is er op maandag de halve finale met vier kandidaten en op donderdag is de finale met twee finalisten én zullen we ook voor het eerst de songs horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws