Hun Oosterburen, de Zweden beginnen er pas vanavond aan met hun razend populaire Melodifestivalen, maar Noorwegen is vanavond toe aan de laatste voorronde van hun nationale selectie; ‘Melodi Grand Prix 2012’ De voorbije twee weken kregen al zes gelukkigen een ticket naar de Noorse finale van volgende week, 11 februari.  Maar vanavond moeten er nog acht aan de slag in de Florø Idrettssenter in Florø. Petter Øien nam vorig jaar deel en bereikte toen de superfinale met zijn groep Sie Gubba.
Derde voorronde ‘Melodi Grand Prix 2012’

01. Tooji – Stay
02. Marthe Valle – Si
03. Petter Øien & Bobby Bare – Things change
04. Yaseen & Julie Maria – Sammen
05. Håvard Lothe Band – The greatest day
06. Silya Nymoen – Euphoria
07. The Canoes – Seemed like a good idea at the time
08. Lise Karlsnes – Sailors
     

De drie beste die uit de televoting komen, mogen door naar de finale.. De show start om 19:55 op NRK 1 en duurt een uur, om nadien om 21:25 weer te hervatten voor de resultaten. De show is hier live te volgen. Per Sundes en Marte Stokstad zijn het presentatieteam van dienst. De Noren zitten in de tweede halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws