In Litouwen kan men vanavond volgen hoe dat de negen kandidaten van de tweede voorronde het ervan af zullen brengen. De vakjury en de kijkers thuis zullen elks punten uitdelen. Ook de gebruikers van een Android-, iPhone- en/of iPadtoestel kunnen meestemmen door op een rode of een groene knop te drukken. Diegene die aan het einde van de vier voorrondes de meeste voorkeurstemmen heeft, maar niet gekozen is doorheen die voorrondes, zal nog worden toegevoegd aan het finaleveld.
 
Tweede voorronde Litouwen

1. Sweetsalt – My Love
2. Diana Jasilionytė – Dear Someone
3. Martynas Beinaris – Bella Donna
4. Alive Way – Amazed by You
5. Sati – Light is the One
6. Vytautas Matuzas – Take It Back
7. Katažina – Eurforija
8. Laura J and Stiga – Fading in the Mist
9. Jurijus Veklenko – Tu ne viena


De uitzending start om 20:00 onze tijd en is hier te volgen. Liepa Rimkeviciene en Darius Uzkuraitis presenteren de Litouwse nationale selectie. Het programma is wel vooraf opgenomen. De resultaten zullen zo ook gewoon op het scherm verschijnen aan het einde. Litouwen zit in de tweede halve finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws