Loreen en Dead By April hebben de eerste twee tickets naar Globen in hun zak. Zij waren de beste twee van de eerste voorronde in Växjö. Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern  en Sean Banan kregen geen rechtstreeks ticket naar Stockholm, maar kunnen toch nog doorgaan naar de finale als ze als beste twee uit de bus komen tijdens ‘Andra Chansen’ of de herkansingsronde op zaterdag 3 maart. Een week later is er de finale van ‘Melodifestivalen 2012’
 
Naar finale ‘Melodifestivalen 2012’
Loreen – Euphoria
Dead by April – Mystery
 

Naar ‘Andra Chansen’

Sean Banan – Sean Den Förste Banan
Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern – Jag reser mig igen
Uitgeschakeld

5. Afro-Dite – The Boy Can Dance
6. Marie Serneholt – Salt & Pepper
7. Abalone Dots – På väg
8. The Moniker – I Want To Be Chris Isaak (This Is Just The Beginning)

Afro-Dite, die Zweden nog vertegenwoordigde in 2002 zijn definitief uitgeschakeld, net zoals Marie Serneholt, die vorig jaar nog presenteerde. Wie deze voorronde wilt herbekijken, kan dat hier doen tot en met maandagavond 23:59. Na de vierde voorronde zal de show terug online komen. Clips zijn hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws