Van de dertien inzendingen die GBP binnenkreeg, zijn er negen gekozen voor de Georgische finale. Die zal komende zondag om 15:30 onze tijd plaatsvinden. Van die negen inzendingen zijn al van zeven de titel bekend. Tijdens de finale zal men werken met een 50 % jurystemmen en 50 % publiekstemmen. Anri Jokhadze, Boris Bedia en de groep November namen al eens eerder deel aan de Georgische selectie, allen in 2009 toen ze uiteindelijk nog zichzelf terugtrokken uit Moskou.
Nationale finale Georgië
Anri Jokhadze – ?
Boris Bedia – ?

Edward Tatiani – Hey you
Levan Jibladze – It’s my life
November – Letter to a friend
Vanilla Cage – Breaking the cage
Mirror Illusion – Whisper
REMA – Feel me
Industrial City – Broken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws