Roman Lob en Ornella De Santis zijn de finalisten van ‘Unser Star für Baku’. Komende donderdag zullen Lob en De Santis enkele songs zingen. Nadien zal de kijker bepalen welk lied alvast naar Bakoe zal gaan en daarna bepaalt de kijker ook welke artiest zal gaan. Roman Lob lijkt alvast de favoriet, want hij won ook vanavond deze halve finale. Eerder won hij de vier vorige shows ook. Ornella De Santis was vorige week nog voorlaatste, maar ze zong zich nu dus bij de top 2.
Einduitslag halve finale
1. Roman Lob
2. Ornella De Santis
3. Yana Gercke
4. Shelly Phillips
Donderdag is de finale op het openbaar net in Duitsland, Das Erste en dit vanaf 20:15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws