Gisteren maakte de Sloveense omroep RTVSLO de zes nummers voor Eva Boto en Eva & Nika Prusnik bekend, maar vandaag zijn ze ook voor het eerste te horen geweest op de radiozender Val 202. De beiden finalisten krigen elks drie songs toegewezen. Tijdens de finale van zondag 26 februari zal men eerst de zes nummers te horen krijgen, waarvan voor elks één song naar de superfinale gaat. Eén van de twee gaat dan naar Bakoe voor Slovenië.
Finalesongs ‘Misija EMA 2012’
Eva Boto – A si sanjal me
Eva Boto – Run
Eva Boto – Verjamem
Nika & Eva Prusnik – Konichiwa
Nika & Eva Prusnik – Love hurts
Nika & Eva Prusnik – Malo srece

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws