De Spaanse omroep heeft de nummers bekend gemaakt die in de race zijn voor de song te worden die Pastora Soler zal zingen tijdens de finale in Bakoe. Twee van die nummers staan al vast in de nationale finale van zaterdag 3 maart. Twee anderen worden nog aan internetselectie onderworpen en de winnaar van die twee mag als derde lied ook nog in de nationale finale. Die voting loopt nog tot en met maandag 20 februari. Alle nummers zijn hier te beluisteren en daar kan ook gestemd worden.
Geselecteerd voor de nationale finale
Quédate conmigo
Tu vide es tu vida
Geselecteerd voor de internetstemming
Me dispido de ti
Ahora o nunca
Pastora Soler werd in december geselecteerd als Spaanse kandidate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws