Vanavond kennen we de finalisten voor de finale van ‘Eesti Laul 2012’ Er zullen tien kandidaten vanavond een lied zingen en de helft zal doorgaan naar de finale van volgende week. De kijkers en de jury hebben elks voor de helft de touwtjes in handen. Onder de artiesten zit Leena, die in de groep Vanilla Ninja zat (Zwitserland 2005). Ook Malcolm Lincoln doet mee. Zij waren de Estse vertegenwoordigers in 2010. Ook Jaan Pehk van Orelipoiss stond al eens eerder op het ESF, in 2003 in de groep Ruffus.
Tweede halve finale ‘Eesti Laul 2012’
01. Traffic – NASA
02. Lenna – Mina jään

03. Malcolm Lincoln – Bye
04. Tenfold Rabbit – Oblivion
05. Birgit Õigemeel – You’re not alone
06. Soul Militia – The future is now
07. Mimicry – The destination
08. Orelipoiss – Zombi
09. Teele Viira – City nights
10. Cat Eye – Ride

Deze halve finale start om 20:35 onze tijd vanuit de ERR Studios in Taillin. ‘Eesti Laul 2012’ is te volgen via deze livestream. Estland is een deelnemend land van de tweede halve finale van donderdag 24 mei 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws