De Hongaren kennen na vanavond hun acht finalisten voor de nationale finale van volgende week, 11 februari. Vorige week werden er in ‘A Dal’ al vier kandidaten gekozen voor die grote finale en vandaag komen daar nog eens hetzelfde aantal kandidaten bij. Een vierkoppige vakjury zal drie inzendingen kiezen en de kijkers in Hongarije zullen de vierde kandidaat selecteren via televoting. De andere zes zijn uitgeschakeld na vanavond en maken geen kans meer op het Eurovisie Songfestival.
 
Tweede halve finale ‘A Dal’
Anti Fitness Club – Lesz, ami lesz
Gina Kiss – Chasing Dreams
Juli Fábián & Zoohacker – Like A Child
Linda, Ben & Viktor Király – Untried
Mónika Veres “Nika” – This Love
Monsoon – Dance
Péter Puskás – Csillagok
Renáta Tolvai – Élek a szemeidben
Sophistic – Yeah, OK!
Tibor Gyurcsík – Back In Place
 
In de vakjury zitten Jenő Csiszár, Philip Rákay, Viktor Rakonczai (V.I.P, Hongarije 1997) en Kati Wolf, die Hongarije vorig jaar vertegenwoordigde in Düsseldorf. Deze tweede halve finale van ‘A Dal’ start om 20:15 op m1 en is via livestream te volgen. De Hongaren moeten dit jaar aantreden in de eerste halve finale van 22 mei.

om

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws