Umut Anil en Sebastian Dey maken geen kans meer op de overwinning van ‘Unser Star für Baku’ en een deelname aan het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe zelf. Zij eindigde respectievelijk vanavond op plaats zeven en plaats acht, de twee laatste plaatsen. Roman Lob won voor de tweede maal op rij de televoting. Volgende week maandag gaat men verder met de zes kandidaten en moet er één iemand de show verlaten tijdens ‘Unser Star für Baku’ tijdens de vijfde ‘ausscheidungsshow’
Einduitslag vierde eliminatieronde ‘Unser Star Für Baku’
1. Roman Lob
2. Yana Gercke
3. Ornella de Santis
4. Shelly Phillips
5. Céline Huber
6. Katja Petri
7. Uitgeschakeld Umut Anil
8. Uitgeschakeld Sebastian Dey

Vanavond ging het lichtjes anders wel op het einde. Nu werden de artiesten op het einde op zijn beurt verzekerd van een plaats in de volgende ronde terwijl de stemming nog liep in de zogenaamde Voting-Showdown. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws