Vanavond is er in Estland de eerste van twee halve finales van de Estse selectie voor het Songfestival; ‘Eesti Laul 2012’. Tien kandidaten zingen vanavond hun lied en de televoters en een vakjury zullen er vijf daarvan doorsturen naar de finale van zaterdag 3 maart. Janne Saar nan in 2009 al eens eerder deel aan de Estse finale en daar haalde ze de vijfde plek. In de finale zal er uiteindelijk een superfinale zijn, waar enkel de televoters de keuze hebben op wie naar Bakoe zal gaan.

Eerste halve finale ‘Eesti Laul 2012’
01. Janne Saar – Fight for love
02.  Erasmus Rotterdamist – Kuu pääle
03. MIA – Bon voyage
04. Milky Whip – My love
05. POP Maniacs – I don’t know
06. Ott Lepland – Kuula
07. August Hunt – Tantsulõvi
08. Soundclear – A littlesoldier
09. Liis Lemsalu – Made up my mind
10. Loss Paranoias – Valedetektor
 
De eerste halve finale start om 20:35 onze tijd vanuit de ERR Studios in Taillin. ‘Eesti Laul 2012’ is te volgen via deze livestream. Estland is een deelnemend land van de tweede halve finale van donderdag 24 mei 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws