Vorige week moesten Leonie Burgmer en Rachel Scharnberg de strijd naar het Duitse ticket voor Bakoe staken, en tijdens deze vierde liveshow zal dit opnieuw gebeuren. Vanavond gaat de kijker opnieuw twee kandidaten elimineren in ‘Unser Star für Baku’. Enkel die kijker zal bepalen wie zal vertrekken en dan dit van het begin van de televoting tot aan het einde van de televoting volgen op het scherm. Na vanavond zullen er dus nog zes kanddiaten overblijven.
 
Vierde eliminatieronde ‘Unser Star für Baku’

Céline Huber
Katja Petri
Ornella de Santis
Roman Lob
Sebastian Dey
Shelly Phillips
Umut Anil
Yana Gercke
 

Het programma start om 20:15 op ProSieben. Deze zender is in Vlaanderen te ontvangen via Telenet Digital TV en TV Vlaanderen. USFB zal worden aan elkaar gepraat door Sandra Rieß en Steven Steven Gätjen. Er zal ook een jury advies geven. Juryvoorzitter Thomas D, Alina Süggeler en één van de presentatoren van vorig jaar in Düsseldorf, Stefan Raab zijn de juryleden. Een onofficiële livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws