Vanavond is er op ProSieben de halve finale van ‘Unser Star für Baku’. Nadat vorige week het allemaal zeer nipt was, moest Katja Petri uiteindelijk toch de show verlaten. Vanavond zullen er niet één, maar twee kandidaten het strijdtoneel moeten verlaten, want in de finale van komende zaterdag zijn er maar slechts twee plaatsen. De twee finalisten worden gekozen door de kijker en alles valt live op het scherm te volgen en op het einde worden de twee finalisten gekozen.

Halve finale ‘Unser Star für Baku’
Ornella de Santis

Roman Lob
Shelly Phillips
Yana Gercke

Het programma start om 20:15 op ProSieben. Deze zender is in Vlaanderen te ontvangen via Telenet Digital TV en TV Vlaanderen. USFB zal worden aan elkaar gepraat door Sandra Rieß en Steven Steven Gätjen. Er zal ook een jury advies geven. Juryvoorzitter Thomas D, Alina Süggeler en één van de presentatoren van vorig jaar in Düsseldorf, Stefan Raab zijn de juryleden. Een onofficiële livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws