Straks is er in Litouwen de vierde en laatste voorronde van de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival 2012. Er zijn al negen kandidaten gekwalificeerd voor de finale van volgende week zaterdag, 3 maart. Hetzelfde aantal zal vanavond proberen om nog bij die lijst van finalisten te geraken en vanavond kennen we ook de winnaar van de smartphonewedstrijd. Diegene die de meeste positieve stemmen kreeg, maar niet bij de finalisten zit, mag zo ook nog door naar de finale.
Vierde voorronde Litouwen
1. Donata Virbailaite – Superman
2. Donny Montell – Love is blind
3. Greta Šmidt – The one
4. LadyBell – Mano muzika
5. Laiptai – Ašaru lietus
6. Melin – Wheel of time
7. Simona Milinyte – One of a kind
8. Vaida feat. Movetron – Medieval love
9. DAR – Home
De uitzending start om 20:00 onze tijd en is hier te volgen. Liepa Rimkeviciene en Darius Uzkuraitis presenteren de Litouwse nationale selectie. Het programma is vooraf opgenomen. De resultaten zullen zo ook gewoon op het scherm verschijnen aan het einde. Litouwen zit in de tweede halve finale van donderdag 24 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws