Nadat vorige donderdag twee mannen, Umut Anil en Sebastian Dey de show in Duitsland moesten verlaten, blijven er nog vijf vrouwen en één man over op het strijdtoneel. Vanavond zal er maar één kandidaat de show verlaten en niet twee zoals de voorbije twee weken. De kijker zal die kandidaat zelfstandig elimineren. Die kijker kan het verloop van de televoting van begin tot eind volgen op het scherm in real-life; je kan dus zien wie wanneer staat en wanneer er een wijziging is in de stand.
Vijfde eliminatieronde ‘Unser Star für Baku’
Céline Huber
Katja Petri
Ornella de Santis
Roman Lob
Shelly Phillips
Yana Gercke

Het programma start om 20:15 op ProSieben. Deze zender is in Vlaanderen te ontvangen via Telenet Digital TV en TV Vlaanderen. USFB zal worden aan elkaar gepraat door Sandra Rieß en Steven Steven Gätjen. Er zal ook een jury advies geven. Juryvoorzitter Thomas D, Alina Süggeler en één van de presentatoren van vorig jaar in Düsseldorf, Stefan Raab zijn de juryleden. Een onofficiële livestream is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws