Nadat afgelopen maandag Céline Huber de vijfde eliminatieshow van ‘Unser Star für Baku’ moest verlaten, maken er nog vijf kandidaten kans op een ticket naar Bakoe voor de finale van het Eurovisie Songfestival. De Duitse kijkers zullen vanavond opnieuw één iemand elimineren in deze kwartfinale van ‘Unser Star für Baku’. Men zal de stand van zaken direct op het scherm kunnen volgen. Enkel de kijkers bepalen wie dat er in de show blijft.
 
Kwartfinale ‘Unser Star für Baku’
Katja Petri

Ornella de Santis
Roman Lob
Shelly Phillips
Yana Gercke
 

Het programma start om 20:15, deze keer op Das Erste. De zender is bij ons te ontvangen via digitale tv en ook in sommige regio’s via kabel. USFB zal worden aan elkaar gepraat door Sandra Rieß en Steven Steven Gätjen. Er zal ook een jury advies geven. Juryvoorzitter Thomas D, Alina Süggeler en één van de presentatoren van vorig jaar in Düsseldorf, Stefan Raab zijn de juryleden. USFB is live te volgen via de Mediathek van ARD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws