Wit-Rusland zal dit jaar door Alyona Lanskaya worden vertegenwoordigd. Zij zal het nummer ‘All My Life’ brengen tijdens de tweede halve finale van donderdag 22 mei. Zij kreeg van de televoters en de vakjury gecombineerd de meeste stemmen. De groep Litesound haalde de tweede plaats. De inzending van Wit-Rusland zal de negende inzending zijn, als deze niet opnieuw zal worden vervangen, zoals men de afgelopen twee jaar al heeft gedaan met een eerder gekozen inzending, maar zo ziet het er dit jaar niet naar uit.
Einduitslag ‘Eurofest 2012’
1. Alyona Lanskaya – All My Life (12)
2. Litesound – We are the Heroes (10)
3. Gunesh – Tell me why (8)
4. Victoria Aleshko – Dream (7)
5. Uzari – The winner (6)

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws