De Bosnische omroep BHRT zal de inzending van Maya Sar voorstellen op donderdag 15 maart. Dat maakte de site Sarayevo-x.com bekend. De inzending zal alvast ‘Korake ti znam’ heten, maar tot dan zal het nog een goed bewaard geheim blijven hoe het zal klinken. Eerst was er gezegd dat men het lied op zaterdag 10 maart, zal voorstellen. Dit is dus nu met een kleine week verlaat. Maya Sar komt uit in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2012 op donderdag 24 mei.
Tijdens de presentatie, die ook via de officiële site van het Eurovisie Songfestival te volgen zal zijn, zal de videoclip ook in première gaan die grotendeels in Rome is opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws