De vier duels van ‘Andra Chansen’ van tijdens deze editie van Melodifestivalen zijn bekend gemaakt. SVT had besloten om dit jaar het lot te laten beslissen over de duels en ze daarom voor de camera te laten trekken. Dat deed men deze middag tijdens een persconferentie. De herkansingsronde is komende zaterdag rond de klok van 20:00 en is vanuit Nyköping. Twee van de acht kandidaten zal nog door mogen gaan naar de finale. De zes andere zijn daarna definitief uitgeschakeld.
Herkansingsronde ‘Melodifestivalen 2012’
Duel 1: Dynazty – Land Of Broken Dreams vs Top Cats – Baby Doll
Duel 2 Andreas Johnson – Lovelight vs Timoteij – Stormande hav
Duel 3: Thorsten Flinck – Jag reser mig igen vs Lotta Engberg & Chriister Sjögren – Don’t Let Me Down
Duel 4: Sean Banan – Sean Den Förste Banan vs Youndblood – Youngblood
De winnaars van duel 1 en duel 2 zullen nog eens tegen elkaar strijden, evenaals die van duel 3 en duel 4. Wie dan onderling wint, mag door naar de finale van ‘Melodifestivalen 2012’ van zaterdag 10 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws