Engelbert Humperdinck zal het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigen. De BBC heeft dit gisterenavond laat bekend gemaakt. De 75-jarige Humperdinck is bekend van ‘Please release me’ en ‘Spanish eyes’ en is daarmee één van de meest succesvolle Britse artiesten. Hij heeft meer dan 150 miljoen albums, een ster op de Walk of Fame in Hollywood en in Las Vegas. De carrière van Humperdinck begon in België, waar hij zijn eerste successen had in 1966 met ‘Dommage, Dommage’.
‘Engelbert Humperdinck is wel 75 jaar oud, maar hij treedt nog steeds op. Hij staat dikwijls op de planken in het voormalige Oostblok en daar zijn de punten te halen tijden het Songfestival’ aldus Jo De Poorter in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Een nummer is nog niet bekend, maar zal van de hand van Humperdinck, Martin Terefe en Sacha Skarbek zijn. Terefe werkte samen met James Morrison en Skarbek deed dit met Adele en James Blunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws