Miro Šmajda zal toch Slowakije vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan. In november werd het bericht verspreid dat hij voor het land naar het ESF gaat, maar dit werd later ontkent. Enkele maanden later is het dus officiëel dat hij gaat. Hij zal onder de naam Max Jason Mai gaan en dit met het nummer “Don’t Close Your Eyes”. Dat lied is een rocksong, wat ook zijn genre is dat hij algemeen brengt. Šmajda kreeg naambekendheid toen hij tweede werd in de lokale versie van Idool in 2009
Slowakije komt uit in de tweede halve finale van donderdag 24 mei.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws