Pastora Soler zal tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2012 in Bakoe, Azerbeidzjan het nummer ‘Quédate conmigo’ brengen voor Spanje. Het nummer haalde zowel het maximum aantal punten bij de driekoppige vakjury als bij de televoters in Spanje. Ook het publiek was duidelijk voor ‘Quédate conmigo’. De nummers ‘Tu vida es tu vida’ en ‘Ahora o nunca’ eindigde respectievelijk op de tweede en derde plaats. Spanje mag direct in de finale starten omdat de omroep in Spanje, TVE één van de vijf grootbetalers in.
 

Einduitslag nationale finale Spanje (Jury + Televoting = Totaal)
1. Quédate conmigo (36+36=72)
2. Tu vida es tu vida (26+30=56)
3. Ahora o nunca (28+24=52)

Meer clips en de gehele show valt hier terug te bekijken in de ‘A la Carta’ selectie van de Spaanse omroep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws