Het werd al enkele dagen geleden gezegd door bronnen dat Cyprus vandaag zijn comeback naar het Eurovisie Songfestival 2015 zou bekend maken en dat is dan ook zonet gebeurd. De nationale omroep CyBC zal twee halve finales, een herkansingsronde en een finale organiseren om de kandidaat voor Oostenrijk te bepalen. Nog tot en met 5 september kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via de website van de omroep. Een combinatie van vakjury en publieksstemming zal gebruikt worden.

Het gaat Cyprus voor de wind. Na een jaar afwezigheid op het Eurovisie Songfestival en vijf jaar afwezigheid op het Junior Eurovisie Songfestival zal het land op beide events weldra zijn terugkeer maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.