Het Eurovisie Songfestival van 2015 zal definitief worden gehouden op dinsdag 19 mei 2015 met de eerste halve finale, donderdag 21 mei 2015 met de tweede halve finale en zaterdag 23 mei 2015 met de finale.

Dat maakte Alexander Wrabetz, gedelegeerd bestuurder van de Oostenrijkse openbare omroep ORF. De EBU had een week eerder als streefdata gegeven, maar de omroep mocht die nog wijzigen. Dat hebben ze nu ook gedaan. De originele data waren 12-14-16 mei 2015

De repetities starten waarschijnlijk op 11 mei 2015. Een locatie is er nog niet, maar het gaat nu tussen hal D van de Wiener Stadthalle in Wenen, Olymiaworld in Innsbruck en Stadthalle Graz in Graz. Allen hebben ongeveer een capaciteit van 10.000 personen. Welke plaats het zal worden, weten we binnen dit en twee weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.