Zwitserse finale op 31 januari 2015.

De Zwitserse omroepen slagen ook weer in 2015 de handen in elkaar voor hun inzending te zoeken voor het Eurovisie Songfestival, volgend jaar in buurland Oostenrijk. Opnieuw kiest de Duitstalige omroep SRF voor een internetselectie, terwijl de Franstalige omroep RTS en Italiaanstalige omroep RSI dat via een reguliere inschrijving doen. Er mogen uiteindelijk negen liedjes van SRF, zes liedjes van RTS en drie liedjes van RSI naar de volgende ronde waar een jury de zes finalisten kiest.

De zes finalisten zullen het tijdens de finale opnemen tegen elkaar op zaterdag 31 januari 2015. Dit jaar eindigde Sebalter met “Hunter of Stars” op een onverhoopte dertiende plaats in de finale in Kopenhagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.