De Duitsers zullen op donderdag 5 maart hun inzending kiezen voor het Eurovisie Songfestival 2015 vanuit de TUI Arena in Hannover. In 2013 werd Cascada in die arena al toch Duitse inzending verkozen. Net zoals dit jaar komt er een wildcardronde in de vorm van een clubconcert en die zal worden gehouden op donderdag 19 februari vanuit Hamburg. Hoeveel kandidaten er zullen deelnemen aan de finale en hoeveel kandidaten vanuit de wildcard verder mogen is nog niet geweten.

Dit jaar werd de wildcardronde voor het eerst gehouden. Het vrouwentrio Elaiza won die ronde en won enkele weken later zelfs de grote Duitse finale. Op het Eurovisie Songfestival stelden ze met hun nummer “Is It Right” echter teleur met een achttiende plaats tijdens de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.