Oostenrijk kiest voor lange selectie.

Ondanks het organiseren van het Eurovisie Songfestival 2015 en zijn hoge kost kiest de Oostenrijkse ORF voor een lange selectie om hun kandidaat voor volgend jaar te kiezen. Dat zegt gedelegeerd bestuurder Alexander Wrabetz tegen de landelijke krant Kurier. Omdat er een deel van de kosten van het organiseren door de stad Wenen zullen worden betaald, komt er budget vrij voor een nationale selectie. Die zal lopen tussen januari en maart. Details daarover zijn er echter nog niet vrijgegeven.

Oostenrijk mag het zestigste Eurovisie Songfestival organiseren dankzij de overwinning van Conchita Wurst eerder dit jaar in Kopenhagen. De ‘vrouw met de baard’ won met “Rise Like A Phoenix”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.