De Bosnische omroep BHRT heeft zich ingeschreven voor het Eurovisie Songfestival van 2015. Die editie zal plaatsvinden in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Dat laat de omroep weten aan een internationale website. Toch is de inschrijving nog niet definitief. Tot volgende week mogen alle landen zich inschrijven en volgen er nog enkele maanden waarin ze zich kosteloos kunnen uitschrijven. De afgelopen twee jaar was de omroep er niet bij wegens financiële problemen binnen de organisatie. 
Ook voor 2014 schreef de omroep zich in, waarna ze een maand later aankondigde om zich weer uit te schrijven wegens het niet rond krijgen van de financiën. Bosnië & Herzegovina haalde sinds de invoer van de halve finale telkens de finale als ze deelnamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.