Servië maakt in 2015 definitief zijn comeback op het Eurovisie Songfestival en omroep RTS is vandaag met meer details naar buiten gekomen over hoe hun selectie zal verloren. Vladimir Graić zal drie inzendingen componeren die door drie artiesten tijdens een finale worden gebracht. Het winnend lied gaat uiteraard naar Wenen. Graić is verantwoordelijk voor de Servische overwinning in 2007. Hij schreef de muziek van “Molitva” van Marija Šerifović. In 2012 was hij ook de componist van het Sloveense “Verjamem”

Servië debuteerde in 2007 en kon al meteen winnen toen. In 2008 organiseerde Servië het festival in Belgrado om ook bij de beste tien te eindigen. Het laatste opvallende resultaat was een derde positie in 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.