De Esten zullen op zaterdag 22 februari 2015 hun inzending kiezen voor het Eurovisie Songfestival. Er veranderd quasi niets aan het format van Eesti Laul in 2015. Er doen weer twintig kandidaten mee, verdeeld over twee halve finales. Die zullen plaatsvinden op zaterdag 7 februari en zaterdag 14 februari. Per halve finale gaan er vijf kandidaten door naar de finale, wat dus een finaleveld maakt van tien kandidaten. Enige verandering tijdens de finale is dat er geen twee maar drie liedjes in de superfinale zullen zitten.

De deadline voor het inzenden van liedjes is maandag 1 december. Vier dagen later zal de omroep de twintig inzendingen bekendmaken die deel zullen nemen aan de finale. Dit jaar haalde Estland de finale niet van het Eurovisie Songfestival met “Amazing” van Tanja.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.