De Litouwse openbare omroep gaat in acht shows op zoek naar de kandidaat en inzending voor het Eurovisie Songfestival 2015. Net zoals dit jaar splitst men de zoektocht op en zal men eerst het nummer kiezen en dan de artiest. ย Daarom zullen er twee finales gehouden worden, beide eind februari. Dit jaar waren er oorspronkelijk ook tien shows gepland met hetzelfde systeem, maar door het overweldigende succes bij de kijkers werd dat opgetrokken naar twaalf uitzendingen.

Het succes in kijkcijfers nationaal werd niet vertaald naar een goed resultaat.ย Vilija Mataฤiลซnaitฤ— kon met “Attention” de finale in Kopenhagen niet halen. Ze eindigde net buiten de top tien op een elfde plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.