Cyprus maakt in 2015 zijn comeback en zal dat doen met de inzending die gekozen zal worden tijdens de nationale finale op zondag 1 februari. Voorafgaand de finale zullen er negen vooraf opgenomen auditie’s worden uitgezonden door CyBC. Er waren eerst plannen om groots uit te pakken met shows georganiseerd door MAD, zoals dat in Griekenland al twee keer gebeurde, maar daar is men van afgestapt. Waarschijnlijk is men er met de financiën niet uitgekomen in Cyprus.

Exacte data voor de show is er nog niet bekend. Die zouden al wel eens volgende maand kunnen starten. Ook weten we niet hoeveel kandidaten er meedoen. Cyprus nam voor het laatst deel in 2013 en strandde toen in de halve finale met Despina Olympiou. Dit jaar waren ze er niet bij wegens financiële problemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.