Een tijdje hing het gerucht in de lucht dat Albanië niet zou deelnemen aan het komende Eurovisie Songfestival 2015. Dat gerucht werd deze week ontkracht door de bevestiging van RTSH dat ze er in Wenen bij zullen zijn. Opnieuw zal Festivali i Këngës rond de kerstdagen worden ingezet als selectiemethode. Op vrijdag 26 december, zaterdag 27 december en op zondag 28 december zullen de shows meer dan waarschijnlijk worden uitgezonden, zeggen Albanese media.

De drie shows zullen gepresenteerd worden door Arbana Osmani, een bekende televisiepresentatrice in eigen land. Albanië haalde de afgelopen twee edities de finale van het Eurovisie Songfestival niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.