Knez uit Montenegro eerste naam voor 2015.

De Montenegrijnse omroep RTGC heeft vanmiddag op een speciale persconferentie bekendgemaakt dat Knez zijn land zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Daarmee kennen we de eerste naam voor het zestigste festival, volgend jaar in Wenen. Knez is de artiestennaam van Nenad Knežević. Hij zal in december 47 jaar worden en is ondertussen al meer dan twintig jaar actief in de Montenegrijnse muziekbusiness Hij is één van de grotere namen in Montenegro.

Er zijn al acht albums verschenen van Knez, waarvan Opa Cupa in 2012 het laatste was. Het nummer van Knez zal binnen enkele maanden naar buiten komen. De Montenegrijnen hopen met Knez het succes van Sergej Ćetković te evenaren Hij haalde dit jaar voor Montenegro de finale, wat voor het eerst was in de geschiedenis. Daar eindigde hij negentiende met “Moj Svijet”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.