Lijst halve finalisten Malta bekend.

In Malta zijn tijdens het programma Xarabank de twintig halve finalisten voor de nationale preselectie bekendgemaakt. Eerder werd er al een lijst met 48 inzendingen naar buiten gebracht, waar er dus nu nog twintig van over blijven. Sommigen hadden ook twee of meer liedjes op de shortlist staan. Onder de twintig gelukkigen zit Glen Vella (2011), Ludwig Galea (2004) als lid van Trilogy, Daniel  Testa (Junior 2008) en Gianluca Bezzina (2013) als leadzanger van de groep L-Ahwa.

Halve finalisten Malta
Amber – Warrior
Chris Grech – Closed Doors
Christabelle – Rush
Corazon Mizzi – Secretly
Danica Muscat – Close Your Eyes
Daniel Testa – Something In The Way
Deborah C. – It’s Ok
Domenique Azzopardi – Take Me As I Am
Ekklesia – Love And Let Go
Franklin Calleja – Still Here
Glen Vella – Breakaway
Iona Dalli – Could Have Been Me
Jessica Muscat – Fandago
Karen Debattista – 12, Baker Street
L-Ahwa – Beautiful To Me
Lawrence Gray – The One That You Love
Lyndsay Pace – Home
Minik – Once In A While
Raquel Galdes – Stop Haunting Me
Trilogy – Chasing A Dream

De meest opvallende kandidaten uit de reeks zijn Ekklesia, zes zingende nonnen. Zanger Franklin Calleja zit in de competitie geschreven door Songfestivalwinnaar Alexander Rybak. Malta kiest voor 2015 al uitzonderlijk vroeg. Op zaterdag 22 november staat de finale gepland, één dag eerder de halve finale. Men zal gebruik maken van dezelfde arena en podium als het Junior Eurovisie Songfestival 2014, één week ervoor in Marsa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.