De Oostenrijkse omroep ORF heeft op vrijdag 13 maart 2015 de finale gepland voor de nationale preselectie. Dan zullen zes kandidaten deelnemen strijden voor het ticket naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2015 in de hoofdstad van Oostenrijk, Wenen. In totaal worden er vier shows uitgezonden. Op vrijdag 20 februari zullen twintig artiesten deelnemen aan de eerste show. Uit die show zullen er zes artiesten doorstoten naar de volgende show. 

Op 27 februari brengen ze een willekeurig nummer en op 6 maart zal elke artiest twee potentiële songs voor Wenen brengen. Eén van de twee songs stoot door naar de finale. Enkel de finale zal live worden uitgezonden, de andere shows zijn op voorhand opgenomen. Mirjam Weichselbraun zal de shows presenteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.