Dit jaar koos Oostenrijk voor het eerst sinds lang weer intern voor een kandidaat, en dit natuurlijk met het gekende succes. Om het ESF nog wat extra in de verf te zetten komt ORF met een voorronde. Niet de aangekondigde lange selectie van maanden, maar wel een reeks van vier liveshows in februari. Zangeres Anna F zal de kandidaten coachen en producers en componisten zoeken voor het geschikte nummer. De manager van de zangeres, Alex Deutsch gaat dan vooral kandidaten zoeken.

Er zal binnenkort meer naar buiten komen. Oostenrijk staat als organisator al rechtstreeks in de finale van het Eurovisie Songfestival, samen met de grote betalers van het festival. Zij zijn alsook gekend als The Big Five.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.