De Sloveense omroep RTVSLO heeft in een kort bericht laten weten dat ze in 2015 ook via EMA hun inzending voor het komende Eurovisie Songfestival zullen kiezen. Net zoals voor de editie van 2014 stond een Sloveense deelname in twijfel bij de omroep, maar deze keer zijn ze er sneller uitgekomen. Er zijn nog geen exacte regels naar buiten gekomen, maar RTVSLO roept componisten en tekstschrijvers alvast op om rekening te houden met de Sloveense voorronde. 

Dit jaar haalde Slovenië voor de derde keer sinds de invoering van de halve finales ook de finale. Daar eindigde Tinkara Kovač echter wel met “Round and Round” op de voorlaatste plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.