Donderdag bekendmaking deelnemer San Marino.

SMRTV, de nationale omroep van San Marino, een enclave rond Italië, maakt komende donderdag op de middag zijn deelnemer van 2015 bekend. Het ziet er naar uit dat we voor het eerst sinds 2011 geen Valentina Monetta als kandidaat zullen hebben. Zij liet al snel na het festival van Kopenhagen weten dat het tijd was voor nieuw bloed en dat haar opdracht volbracht was: San Marino in de finale brengen. Dat lukte haar, waar ze echter wel 24e eindigde.

Een mogelijke kandidaat die genoemd wordt, is Michele Perniola. Hij mocht San Marino vorig jaar voor het eerst vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival en gaf dit jaar de punten door namens San Marino. Sinds september heeft hij de legitieme leeftijd om deel te nemen: zestien jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.