Michele Perniola en Anita Simoncini voor San Marino naar Wenen.

Michele Perniola en Anita Simoncini gaan voor San Marino naar het Eurovisie Songfestival 2015. Afzonderlijk hebben ze beiden al op een Songfestivalpodium gestaan, namelijk op dat van de Junior-variant. Perniola maakte het debuut voor San Marino in 2013 met “O-o-O Sole intorno a me”, terwijl Simoncini een kleine twee weken geleden nog in Malta “Breaking My Heart” zong, als onderdeel van The Peppermints. Ze eindigde respectievelijk tiende (op twaalf) en vijftiende (op zestien).

Michele Perniola (1998) is sinds 6 september zestien jaar. Anita Simoncini (1999) is nog maar vijftien jaar, maar de regels schrijven dat je op de dag van het festival zestien moet zijn. Zij wordt zestien jaar op 14 april. Ze zullen daarmee meer dan waarschijnlijk de jongste kandidaten in Wenen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.