Noorwegen kiest op zaterdag 14 maart 2015.

Goed nieuws voor de fans van het orkest, want Noorwegen zal op zaterdag 14 maart 2015 een heus orkest ter beschikking stellen voor de finalisten van Melodi Grand Prix. NRK heeft namelijk heel wat redenen om te feesten: het Eurovisie Songfestival bestaat zestig jaar, de Bobbysocks vierden dertig jaar geleden de eerste Noorse overwinning, Secret Garden won twintig jaar geleden en Alexander Rybak won vijf jaar geleden. De artiest mag kiezen of het met orkest gaat optreden of niet. 

Er zullen tien kandidaten meedoen aan de finale. Er komen in 2015 geen voorrondes, enkel een finale. Vandaag kunnen er al kaarten gekocht worden, maar de finalisten komen pas in het begin van volgend jaar naar buiten. Dit jaar eindigde Noorwegen zevende in Kopenhagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.