Wat vrijdag al zo goed als zeker was, is vandaag bevestigd door de zangeres en de omroep. Trijntje Oosterhuis zal Nederland gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2015 met een nummer van Anouk. Zij maakte het nieuws op een vage manier bekend afgelopen vrijdag. De zangeres zegt zelf “dat ze niet kan wachten op het podium in Wenen te staan”. AVROTROS is ook blij dat ze voor het derde jaar op rij een grote artiest hebben kunnen strikken en hopen opnieuw te scoren.

De afgelopen twee edities waren een heuse heropleving voor onze Noorderburen. Na jaren lang slecht scoren en geen finaleplaatsen, haalde het land in 2013 een negende plek met “Birds” van Anouk en dit jaar eindigde ze zelfs tweede met “Calm After The Storm” van The Common Linnets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.